Du är här: Start -> Om oss      
 

Om företaget

Inneklimat Göteborg AB hette tidigare JN Klimatkonsult och har funnits sedan 2011. Jag som driver företaget heter Jarmo Nyman och har arbetat i branschen sedan 2002. Företagets verksamhetsområde är installation och service av luftvärmepumpar och luftkonditionering/AC.

Från Kungsbacka till Uddevalla och allt däremellan

Kunderna som vi hjälper är mest privatpersoner men också en del företag och finns i Västsverige, vilket i det här fallet betyder inom ungefär inom 10 mil från Göteborg.

Trygghet. Klyschigt, men viktigt!

Många tycker att trygghet är viktigt när man väljer leverantör.
Det tycker vi också. Därför köper vi luftvärmepumpar, luftkonditionering, verktyg och allt installationsmaterial från etablerade svenska grossister med lång erfarenhet av sin bransch.
Då vet vi att det vi installerar hos dig är tillverkat för att klara såväl långa kalla vintrar som varma somrar och att det finns bra garantier som backar upp om det mot förmodan skulle vara något fel.

Mer trygghet

Inneklimat Göteborg innehar företagsförsäkring med ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor.
I dag ställs det krav enligt lag på att både företaget och dess personal ska vara certifierade enligt Köldmedieförordningen och gällande EU-förordningar. Inneklimat Göteborg AB innehar företagscertifikat kategori II och alla som gör arbeten för företaget innehar personligt certifikat i kategori I eller II för arbeten med F-gaser. Du som kund är skyldig att kontrollera att det företag du anlitar har certifikat. Här kan du se vilka företag som är certifierade: www.incertonline.se

Vill du ha ett bra erbjudande på luftvärmepump?

Även om vi inte främst konkurrerar med låga priser kan vi alltid ge dig ett bra erbjudande på installation med fast pris, så att du slipper otrevliga överraskningar. Så tveka inte att kontakta oss för en offert från en riktig expert på luftvärmepumpar!
Ring oss på 031-788 45 60 eller skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär
.

 

 

 

SNABBLÄNKAR TILL POPULÄRASTE MODELLERNA

Panasonic HZ25XKE
Toshiba Daiseikai 9 RAS-25
Panasonic HZ25WKE

 
         
 
Inneklimat Göteborg AB
Postadress: Box 4017
400 40 Göteborg
Leveransadress: Spetsbergsgatan 6
414 66 Göteborg
Kontakt
Tel. 031-788 45 60
E-post: info(a)inneklimatgoteborg.se
Facebook: facebook.com/inneklimatgbg
Instagram: @inneklimatgbg
Aktuella erbjudanden
Toshiba Daiseikai 9.5: 24 900 kr
Panasonic CZ25WKE: 16 900 kr
GREE Bora AC 3,5 kW: 12 900 kr
Ring 031-788 45 60 för mer info!